De werkwijze die in de praktijk gehanteerd wordt, is gebaseerd op het uitvoeren van een preventieve tandheelkundige aanpak als belangrijke basispeiler. Via een continu zorgplan en regelmatige controles wordt er gestreefd om elke patiënt in een stabiele mondhygiëne te brengen, zodat voorspelbare tandheelkunde een feit wordt. Het is dan ook erg belangrijk dat de door uw tandarts geadviseerde controletermijn (1 jaar of 6 maanden, afhankelijk van persoon tot persoon) door u gerespecteerd wordt.

 1. Onze praktijk heeft een moderne en aangename uitstraling. Vanaf het eerste contact voelt men de rust en het vertrouwen. We tonen een enthousiaste aanpak en een laagdrempelig karakter.
 2. Wij zorgen voor voorspelbaar werk: alles is in orde na de behandeling.
 3. Wij gaan voor een preventieve benadering.
 4. Wij garanderen een tandheelkunde van een topkwaliteit: we zijn mee met onze tijd en leveren een hoog technisch niveau en bieden een expertise – advies indien nodig.
 5. Onze praktijk en ons werk toont maximale aandacht voor hygiëne en netheid. De technische infrastructuur en de materialen zijn van een hoogstaande kwaliteit. Wij blijven investeren in deze aanpak.
 6. We nemen onze tijd voor uitleg en overleg met de patiënt.
 7. We werken vanuit een gedeeld engagement vanwege de tandarts en patiënt en houden beiden aan de gemaakte afspraken en de vooropgestelde controletermijnen. We hebben binnen deze samenwerking respect voor elkaar.
 8. We werken permanent aan een vlotte en professionele samenwerking met de doorverwijzers.
 9. Je kan ervan op aan dat de werking gesmeerd loopt: er is een vlotte werking vanaf het eerste contact tot en met de afronding en opvolging.
 10. De praktijk is voor iedereen maximaal telefonisch en via mail bereikbaar. De online reservering is een fundamenteel onderdeel van onze bereikbaarheid.
 11. Wij zorgen voor maximale transparantie naar kosten en prijzen: patiënten kunnen rekenen op een kwalitatieve tandheelkunde tegen een eerlijke prijs.
 12. Speciaal voor de kinderen is er een lage drempel en maatgerichte aanpak. We hebben aandacht voor de kosten van behandeling naar de ouders toe.
To top