U kan de praktijk telefonisch bereiken op het nummer 016/ 888 318 of via mail: info@praktijk318.be

De praktijk is gelegen aan Tiensesteenweg 318 te 3000 Leuven.

Praktijk 318 is gelegen aan de Tiensesteenweg 318 te Leuven. U vindt ons, in de rijrichting naar Tienen, aan de rechterkant net voor de Philipslaan.

  • U komt met de auto:
    Er is 1 parkeerplaats gelegen voor de praktijk gereserveerd voor onze patienten. Ook kan u in de aanpalende Philipslaan gratis parkeren.Belangrijk: indien u gebruik maakt van een GPS kan het verstandig zijn om Philipslaan, Leuven in te geven. Feit is dat er in de omliggende dorpen ook gebruik wordt gemaakt van de straatnaam `Tiensesteenweg` en hierdoor patienten met enige regelmaat naar andere locaties (omliggende dorpen) worden gestuurd. De praktijk is gevestigd op 20m van de aansluiting Philipslaan/Tiensesteenweg.
  • U komt met de fiets:
    Er is een fietsenstalling aan de praktijk.
  • U komt met het openbaar vervoer:
    Buslijn 380 stopt op 50m van de praktijk (halte Philipslaan) en vormt meerdere malen per uur een verbinding richting Leuven of Tienen.

Indien u patiënt bent of wil worden is het belangrijk te weten dat we enkel voor kinderen (-18 jaar) de conventietarieven hanteren voor controles en de meeste behandelingen. Dit houdt in dat uw persoonlijk aandeel (= remgeld) als volwassene groter kan zijn dan medegedeeld door het ziekenfonds (ongeacht uw statuut). De tegemoetkoming van het ziekenfonds blijft dezelfde, op voorwaarde dat u jaarlijks naar de tandarts gaat.

Voor kinderen (tot de 18e verjaardag) verhalen wij voor een groot deel de kosten rechtstreeks bij uw ziekenfonds. Voor sommige behandelingen rekenen we een supplement aan, hier wordt u zo veel als mogelijk van tevoren over ingelicht.

We werken in Praktijk 318 met de modernste apparatuur m.b.t. tandheelkundige ingrepen en hygiëne. We staan voor hoogstaande kwaliteit en werken vanuit een conserverende tandheelkundige filosofie.

Het vasthouden aan de conventietarieven voor alle patiënten maakt het niet mogelijk om alle investeringen te waarborgen die nodig zijn om onze filosofie na te streven.

In de praktijk betaalt u bij voorkeur met Bancontact of Payconiq, maar u mag ook contant betalen. Betaling met kredietkaarten is niet mogelijk.

Normaal gezien kan u, indien gewenst, uw tanden voor de behandeling poetsen in de praktijk in de speciaal daarvoor voorziene poetshoek. Tandenborstels en tandpasta zijn aanwezig.

Omwille van de maatregelen betreffende het coronavirus, is dit echter tijdelijk niet mogelijk.

Er is een tandarts van wacht tijdens het weekend en op feestdagen van 9u tot 18u. U kan hiervoor terecht op het nummer 0903-39969 (€ 1,50 / minuut) of op www.tandarts.be