U kan de praktijk telefonisch bereiken op het nummer 016/ 888 318 of via mail: info@praktijk318.be

De praktijk is gelegen aan Naamsesteenweg 386, 3001 Heverlee.

Indien u patiënt bent of wil worden is het belangrijk te weten dat we enkel voor kinderen (-18 jaar) de conventietarieven hanteren voor controles en de preventieve behandelingen. Dit houdt in dat uw persoonlijk aandeel (= remgeld) groter kan zijn dan medegedeeld door het ziekenfonds (ongeacht uw statuut). De tegemoetkoming van het ziekenfonds blijft dezelfde, op voorwaarde dat u jaarlijks naar de tandarts gaat.

Voor kinderen (tot de 18e verjaardag) verhalen wij voor de controles de kosten rechtstreeks bij uw ziekenfonds. Voor de curatieve behandelingen (vullingen, trekken van tanden, …) rekenen we een supplement aan en dient er afgerekend te worden in de praktijk, hier wordt u zo veel als mogelijk van tevoren over ingelicht.

We werken in Praktijk 318 met de modernste apparatuur m.b.t. tandheelkundige ingrepen en hygiëne. We staan voor hoogstaande kwaliteit en werken vanuit een conserverende tandheelkundige filosofie.

Het vasthouden aan de conventietarieven voor alle patiënten maakt het niet mogelijk om alle investeringen te waarborgen die nodig zijn om onze filosofie na te streven.

Praktijk 318 is gelegen op de Naamsesteenweg 386 te Heverlee. U vindt ons aan de achterkant van het gebouw van Bpost, ter hoogte van parking Spar Heverlee.

  • U komt met de auto:
    Er zijn verschillende parkeerplaatsen gelegen aan de voorgevel van de praktijk gereserveerd voor onze patiënten..
  • U komt met de fiets:
    Er is een fietsenstalling aan de linkerzijde van het gebouw voor onze patiënten.

In de praktijk betaalt u bij voorkeur met Bancontact of Payconiq, maar u mag ook contant betalen. Betaling met kredietkaarten is niet mogelijk.

Normaal gezien kan u, indien gewenst, uw tanden voor de behandeling poetsen in de praktijk in de speciaal daarvoor voorziene poetshoek. Tandenborstels en tandpasta zijn aanwezig.

Er is een tandarts van wacht tijdens het weekend en op feestdagen van 9u tot 18u. U kan hiervoor terecht op het nummer 0903-39969 (€ 1,50 / minuut) of op www.tandarts.be

To top